Kort nieuws

Spoordreef gestremd na eenzijdig ongeval

Woensdagmiddag heeft er rond 17:50 uur op de Spoordreef een ongeval plaatsgevonden. Er zijn geen gewonden gevallen. De rijbaan is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

De bestuurder van een auto raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en raakte van de weg. Het voertuig liep zodanige schade op dat deze niet meer verder kon rijden. Een berger kwam ter plaatse om de auto op te halen.

Het verkeer werd in eerste instantie over één rijbaan geleid, maar even later werd de weg geheel afgesloten zodat de berger het werk veilig kon uitvoeren. Na ongeveer 25 minuten werd de weg weer door de politie vrijgegeven.

Foto’s: Lars S.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *