Kort nieuws

Auto op het dak na aanrijding

Bij een aanrijding op de Randstaddreef is vanochtend een auto op het dak beland. De inzittenden kwamen met de schrik vrij, niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde rond acht uur op de rotonde van de Randstaddreef ter hoogte van de Charlie Chaplinweg. Twee auto’s botsten op elkaar, waardoor een van de voertuigen op het dak rolde. Een ambulance kwam ter plaatse en alle betrokkenen zijn gecontroleerd op verwondingen. Dat bleek gelukkig mee te vallen, er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De politie heeft geassisteerd met het afhandelen van de schade en met het regelen van het verkeer. Op de Randstaddreef ontstond richting centrum een opstopping, omdat een rijstrook op de rotonde was afgesloten. Een berger werd besteld om de voertuigen op te halen.

Een gedachte over “Auto op het dak na aanrijding

  • Het was even flink schrikken inderdaad! Fijn dat er zoveel mensen te hulp schoten om de kinderen op te vangen. Ik kom graag nog in contact met de mevrouw die mij en de kinderen in haar auto heeft opgevangen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *