Nieuws

Grote brand in restaurant aan de Sumatraweg

Zondagochtend omstreeks half acht is er een grote brand uitgebroken bij restaurant Tang Dynastie aan de Sumatraweg in Almere Buiten.

De brandweer was snel ter plaatse en schaalde binnen enkele minuten op naar ‘grote brand’. Er werden meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Ook kwam er een ambulance ter plaatse. Het hele pand stond vol met rook, waarbij het achterste gedeelte van het pand het zwaarste lijkt te zijn getroffen. De brandweer heeft de brand geblust en het pand geventileerd.

Volgens de woordvoerder van de brandweer is de brand vermoedelijk ontstaan in de meterkast. Voor zover bekend waren er geen mensen in het pand aanwezig toen de brand uitbrak en is er niemand gewond geraakt. Er werd later wel gemeld dat een brandweerman bij de bluswerkzaamheden is gecontroleerd.

4 gedachten over “Grote brand in restaurant aan de Sumatraweg

 • Vrijdagavond waren wij daar en toen zaten wij al in het donker ivm storing in de meterkast. Was dus al bekend.

  Beantwoorden
  • De hele buurt had geen stroom waar praat je over lag niet alleen aan tang

  • Klopt, werd door medewerkers ook aangegeven, en stroom viel herhaaldelijk uit. Zeker 10 keer uit en even later weer even aan. Probleem zat volgens medewerkers in meterkast en mensen werden later ook naar huis gestuurd.
   In de buurt bleef de verlichting aan. Duidelijk te zien vanaf een volledig donker Tang.

 • Hoe lang was er geen stroom op de Sumatraweg? Ik ben er namelijk niet

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *