Kort nieuws

Drie voertuigen betrokken bij aanrijding Polderdreef

Op de Polderdreef zijn maandagochtend drie voertuigen betrokken geraakt bij een aanrijding. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Polderdreef is maandagochtend rond half negen een auto op een voorligger gebotst. Dit gebeurde tussen de Poldermolenweg en de Splijtbakweg. Beide auto’s liepen flinke schade op. Door de klap werd ook nog een derde voertuig geraakt. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Twee betrokken auto’s zijn op eigen kracht naar het naastgelegen tankstation gereden. Het derde voertuig kon niet meer rijden. Hier werd een berger voor geregeld. De dreef is enige tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *