Kort nieuws

Scooterrijdster gezocht die fietser met zwaar letsel achterlaat na botsing

Dinsdagochtend 17 september 2019 is een fietsster zwaargewond geraakt toen zij onderweg naar huis door een scooterrijdster in het centrum van Almere Stad werd aangereden. Dat was dinsdag te zien in Opsporing Verzocht.

Dit gebeurde rond 08:50 uur op het fietspad in de Krakelingtunnel nabij de Flevostraat. Door de botsing verloor het slachtoffer de macht over het stuur. Ze kwam hierdoor hard ten val, met zwaar letsel als gevolg. Ze had meerdere breuken in haar onderbeen, een deuk in haar oogkas en een vinger uit de kom. Na een zware operatie kon zij drie maanden niet lopen. De vrouw is nog altijd aan het revalideren.

Op bewakingsbeelden is kort nadat het slachtoffer de tunnel op de Hospitaaldreef in fietst, ook een persoon op een zwarte scooter te zien. Vermoedelijk is het slachtoffer door deze persoon aangereden. Het gaat om een:

  • Blanke vrouw
  • lang blond haar in een paardenstaart
  • grote, witte koptelefoon.

De politie roept mensen die de scooterrijdster herkennen of iets gezien hebben om contact op te nemen met de politie.

Een gedachte over “Scooterrijdster gezocht die fietser met zwaar letsel achterlaat na botsing

  • Zoveel cameras in het centrum, is dit nou echt het enige perspectief die zij kunnen tonen?
    Blijkbaar dus ook continue een onleesbare kenteken op alle overige beelden..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *