Overval op snackbar in Faunabuurt

Op een snackbar in de Faunabuurt heeft zaterdag aan het eind van de middag een overval plaatsgevonden. De politie heeft één persoon aangehouden.

De overval vond rond 17:30 uur plaats op een snackbar aan de Beverstraat. De politie meldt dat na een vluchtpoging een verdachte is aangehouden. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Politie doet onderzoek. De snackbar is al twee keer eerder doelwit geweest van overvallers.

De snackbar is ondanks de overval vanavond gewoon geopend voor klanten.

2 gedachten over “Overval op snackbar in Faunabuurt

 • 4 januari 2020 om 22:22
  Permalink

  Top dat de verdachte is aangehouden. Goed dat er Politie is.

  Beantwoorden
  • 16 januari 2020 om 22:28
   Permalink

   Er staat dat het de 2e keer is….. Niet dus. Inbraak, overval, diefstal, vernieling. Écht heel vervelend voor deze mensen die hard werken voor hun geld. Zielige dadertjes, veelal jongetjes nog die een flink pak voor hun broek moeten krijgen, maar er waarschijnlijk weer vanaf komen met een taakstraf. Lachwekkend gewoon. Aanpakken dat tuig. En tegen onze Chinees zou ik zeggen: volgende keer een kokend pannetje vet, blijven ze ook lekker herkenbaar voor de rest van hun zielige leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *