Nieuws

Brand uitgebroken Best Western Hotel

Donderdagochtend rond 06:20 uur ontstond er brand in het Best Western Hotel aan het Mandelaplein in het centrum. Een deel van het hotel is tijdelijk ontruimd.

Op de 14e etage ontstond een kleine brand in een kamer, veroorzaakt door een haardroger.

De brandweer schaalde al snel op naar ‘middelbrand’. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was het gebouw al deels ontruimd. Ook een ambulance werd opgeroepen om ‘stand-by’ te staan, er zijn geen slachtoffers gevallen.

Na 45 minuten sloeg de brandweer een raam uit waar de brand was ontstaan zodat er sneller en beter werd geventileerd. De politie ondersteunde de brandweer en zette de omgeving af vanwege rondvliegend glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *