Kort nieuws

Zeven aanhoudingen na verschillende straatroven

Sinds november hebben er in Almere diverse straatroven plaatsgevonden. Onlangs zijn er, naar aanleiding van drie Almeerse berovingszaken, in totaal zeven verdachten aangehouden.

De politie ontving in de afgelopen periode meerdere meldingen van berovingen. De drie zaken waarbij nu aanhoudingen zijn verricht, speelden zich allemaal af in de periode 1 november tot 12 december en vonden plaats in verschillende delen van Almere. Zowel overdag als ’s avonds.

De slachtoffers raakten daarbij soms gewond en hebben de schrik goed te pakken. Bij de berovingen werd er door de daders vooral jacht gemaakt op telefoons, Airpods e.d. De aangehouden verdachten zijn zeven jongens in de leeftijd van 14-17 jaar, afkomstig uit Almere. Vooralsnog heeft de politie geen indicatie dat de verdachten deel uitmaken van een organisatie of dat de berovingen met elkaar in verband staan.

Naar: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *