Kort nieuws

Vier mannen opgepakt na inbraak woning

Na een melding van een verdachte situatie zijn vier mannen aangehouden worden van het plegen van een woninginbraak.

Maandag 30 december rond 04.00 uur belde een getuige over glasgerinkel bij een woning aan de Marcel Duchampstraat in Tussen de Vaarten. Toen agenten aankwamen, zagen zij meerdere personen in de woning die er vervolgens vandoor gingen. Een van deze personen werd herkend door een agent.  Een zoekactie werd opgestart waarbij ook de helikopter ondersteuning verleende.  Tijdens deze zoekactie kwam een melding binnen van een verdachte situatie in Almere Buiten met vier mannen in een auto. Agenten controleerden de inzittenden en een van deze mannen bleek de herkende inbreker. De vier mannen in de leeftijd van 21, 22 en 24 jaar uit Almere zijn allemaal aangehouden en de auto is in beslag genomen.

Onderzoek

Na verhoor zijn drie mannen heen gezonden. Er wordt nog wel onderzoek gedaan naar mogelijk betrokkenheid bij de woninginbraak. De 21-jarige man die herkend is, zit nog vast en wordt donderdag 2 januari voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Naar: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *