Nieuws

Twee gewonden bij frontale aanrijding Grote Vaartweg

Op de Grote Vaartweg zijn maandagochtend twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Bij de aanrijding raakten beide bestuurders gewond. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding gebeurde rond acht uur op het wegdeel tussen de gevangenis en de Oostvaardersdijk. Beide auto’s zijn door de klap om elkaar heen gedraaid en zwaar beschadigd geraakt. De brandweer heeft van een van de voertuigen het dak moeten verwijderen om de bestuurder te kunnen bevrijden.

De traumahelikopter is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren bij de hulpverlening. Een bestuurder is met ernstig letsel met spoed naar het AMC in Amsterdam vervoerd. De ander is naar het Flevoziekenuis vervoerd.

De Verkeers Ongevalen Analyse van de politie heeft onderzoek verricht om de oorzaak en omstandigheden van het ongeval in kaart te brengen. De weg is door het ongeval lange tijd volledig afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *