Kort nieuws

Politie start groot onderzoek naar schietpartij Stadhuisplein

De man die zatermiddag bij een schietpartij op het Stadhuisplein om het leven is gekomen blijkt een 35-jarige man uit Utrecht te zijn. De politie heeft een team grootschalige opsporing opgestart en doet onderzoek naar dit incident.

De politie kreeg die middag rond 16:00 uur een melding dat er schoten waren gehoord in de woning. Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de traumahelikopter, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte helaas niet en de man overleed ter plaatse. De recherche en forensische opsporing startten direct een grootschalig onderzoek naar de omstandigheden en de toedracht rond het schietincident. Volgens Boevennieuws gaat om het een drugsgerelateerd incident.

Uit onderzoek blijkt dat er meerdere verdachten in onbekende richting uit de woning zijn gevlucht. In de woning werd een 39-jarige man uit Almere aangehouden. De verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechtercommissaris op basis van de Opiumwet.

De politie roept mensen die iets hebben gezien of meer weten om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Naar: politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *