Kort nieuws

Motorrijder gewond bij eenzijdig ongeval Polderdreef

Een motorrijder is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Polderdreef. De man ging onderuit op de rotonde bij de Bouwmeesterweg.

De motor reed rond half negen de Polderdreef op vanaf de Buitenring. Toen hij de rotonde opreed ging het mis en ging hij onderuit. Mogelijk heeft gladheid door het natte wegdek hierbij een rol gespeeld. De man kwam op de rand van de rotonde terecht en gaf aan rugklachten te hebben. Een EHBO-er die in de buurt aan het werk was heeft eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. De man werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft de Polderdreef korte tijd afgesloten vanaf de Buitenring om de hulpverlening veilig te kunnen laten plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *