Kort nieuws

Brand in auto in de Bouwmeesterbuurt

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er brand uitgebroken in een auto in de Bouwmeesterbuurt. De brandweer kon het vuur snel blussen.

De brand was rond half vier ontstaan in een geparkeerde auto aan de E.F. van den Banweg, ter hoogte van het M. Ruyshof. Het vuur kon door de brandweer snel worden geblust. Maar door de brand was er verlichting van het voertuig ontstoken en bleef de claxon klinken.

Het kostte de brandweerlieden enige moeite om de motorkap te openen. Toen dat handmatig, met behulp van een breekijzer, niet lukte werd de pneumatische apparatuur ingezet om de motorkap open te breken. Vervolgens kon de luid klinkende claxon het zwijgen worden opgelegd, waardoor de rust terugkeerde in de straat.

De inmiddels door de politie gewaarschuwde eigenaar kwam ter plaatse en kon niet anders dan lijdzaam toezien hoe de brandweer te werk ging met zijn zwaar beschadigde auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *