Kort nieuws

Auto in greppel langs busbaan Sturmeypad

Zaterdagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden langs de busbaan bij het Sturmeypad. Er is één slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort na 10:30 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en belandde in de greppel. Aanvankelijk leek er sprake van beknelling, de brandweer is hierom ter plaatse gekomen. De brandweer heeft echter niet hoeven knippen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee hondjes, die eveneens in het voertuig waren, zijn door de dierenambulance opgehaald. Het voertuig is door een berger uit de greppel getrokken en meegenomen. Het busverkeer kon ten tijde van de hulpverlening het ongeval passeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *