Nieuws

Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

Een grootschalige politieactie na een woningoverval in Almere had woensdagavond 13 november snel resultaat. Vier jongemannen zijn aangehouden, het gaat om een 16-, 17-, 18- en een 19-jarige jongen uit Almere.

Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding over een woningoverval aan de Sportmark in Almere. Bij de overval werd apparatuur buitgemaakt.

De politie ging na de melding snel ter plaatse. Op basis van de signalementen ontstonden al snel ideeën over de identiteit van de verantwoordelijken. Het onderzoek richtte zich daarom deels op deze mogelijke verdachten. Deze personen konden snel getraceerd worden. Daarbij stuitten agenten ook op de gestolen spullen. Eén verdachte ging er vandoor toen hij de politie zag. Toen de verdachte door bleef rennen, ook na verschillende waarschuwingen, heeft de agent een waarschuwingsschot gelost. Later kon deze verdachte alsnog worden aangehouden.

De vier verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

9 gedachten over “Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

 • Joep Meloen

  Dat waren vast weer de “cultuurverrijkers” die Nederland zo hard nodig heeft!

  Beantwoorden
  • En jij bent vast weer een witte gefrustreerde man/vrouw die het niet kan nalaten om alle mensen met een andere huidskleur of culturele achtergrond over één kam te scheren vanwege minimaal intelect een te kleine dosis denkvermogen en het geheel al laken aan emphatie en inzicht. Iedere keer als er iemand van uw eigen huidskleur of culturele achtergrond ontucht pleegt, een overtreding begaat, doodslag pleegt en ga zo maar door wat uw eigen huidskleur mensen ook doen van uw eigen culturele achtergrond, roepen we dan ook in koor: dat was vast weer eentje cultuurbehouder van Nederland die het land zo mooi maakt.
   Criminaliteit en discriminatie lonen niet, kijk maar eens goed in de spiegel

  • Zwarte Piet

   Ook lekker aan het genieten van je slachtofferrol……..

  • Almere News

   Paar jaar? Voor Woningoverval? Ze zijn minderjarig😂

 • Johnny B

  Laten we vooral trots zijn op de politie die dit tuig van straat heeft gehaald.
  Hopelijk pakt de rechtelijke macht het gajes hard aan.

  Beantwoorden
 • Degene die in een opmerking zegt ” een paar jaar cel? Ze zijn minderjarig” door zulke ouders worden die kinderen zo.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *