Nieuws

Eenzijdig verkeersongeval met politieauto in Muziekwijk

Op de busbaan ter hoogte van de Muziekdreef heeft zaterdagavond tegen middernacht een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een politieauto. Twee agenten zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Tegen middernacht is op de busbaan in de tunnelbak ter hoogte van de Muziekdreef een politieauto betrokken geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De agenten waren met spoed onderweg naar een melding. Beide agenten zijn door ambulances naar een ziekenhuis vervoerd.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het ongeval was er lange tijd geen busverkeer mogelijk tussen het Beatrixpark en station Muziekwijk.

8 gedachten over “Eenzijdig verkeersongeval met politieauto in Muziekwijk

 • Ik hoop dat de agenten niet al te zwaar gewond zijn en snel weer thuis. Beterschap gewenst.

  Beantwoorden
 • Rij Dan ook keer normaal met door de burger betaal auto’s!

  Hoop dat dit van hun salaris strookje wordt ingehoudn met moet je kijken wat ik Kan,en Dan over de kop gaan, anders licht dat zwaailicht er niet af.

  Beantwoorden
  • Jij bent zuur zeg. Ik hoop dat je de politie nooit nodig hebt in een noodsituatie, want die verdien jij niet met zo’n bagger reactie.

  • Perfect plan, echt toppie! Ze moeten voortaan inderdaad stapvoets rijden. Vooral als ze naar jouw reanimatie onderweg zijn. Sneuneus…

  • Je reactie zegt alles over jou. Zeker je taalgebruik. Jammer.

  • Man man man wat slecht zeg, jij denkt zeker dat ze expres naar het ziekenhuis wouden met de ambulance dienst? Of dat ze een (blijvend) letsel hieraan over kunnen houden, ja? Allemaal expres om te laten zien wat ze kunnen en mogen? Volgende keer even 2x nadenken voor dat je iets plaats op het internet..

  • Berend de beer

   De agenten waren met spoed op weg naar een melding…….
   Misschien een kind of moeder die gereanimeerd moest worden.
   Wat een K*# opmerking zeg.

   @ HV-almere, flikker deze post er vanaf alsjeblieft.

  • Doeterniettoe

   Ik ken een van deze agenten,
   Er is zeker letsel opgelopen, gelukkig hebben ze het beide zonder blijvende schade overleeft, ze waren inderdaad met spoed onderweg naar een oproep.
   U mag zich schamen!
   Het had heel anders kunnen aflopen.
   Bah bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *