Nieuws

Duikers zoeken naar mogelijke drenkeling in Haven

Dinsdagavond zijn de hulpdiensten in actie gekomen voor een mogelijke drenkeling in Almere Haven. Na onderzoek bleek er een lamp in het water te liggen.

Rond 21:10 uur zagen leden van de buurtpreventie licht in het water schijnen bij het Langshof ter hoogte van de Wierdenbrug. Omdat zij niet konden zien wat er precies in het water lag werden de hulpdiensten ingeschakeld. Toegesnelde politie kon niet uitsluiten dat er niemand in het water lag. De brandweer is met duikers het water ingegaan om te zoeken naar een mogelijk slachtoffer. In het water werden een aantal zoekslagen gemaakt, maar er werd niks gevonden wat zou kunnen wijzen op een drenkeling.

Medewerkers van de ambulance stonden klaar om zich te ontfermen over een eventueel slachtoffer. Uiteindelijk bleek het licht afkomstig van een lamp die in het water lag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *