Kort nieuws

Deel Hogering dicht na ongeval

Woensdagavond heeft er rond 20:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Hogering. Ter hoogte van de Waterwijk botsten twee voertuigen tegen elkaar.

Vlak voor de aanrijding stond één van de betrokkenen stil vanwege werkzaamheden. Een andere automobilist merkte dit te laat op en botste achterop dit voertuig. Hulpverleners hebben de weg afgesloten en ambulancepersoneel heeft meerdere personen nagekeken op mogelijk letsel. Eén slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is de Hogering in de richting van Amsterdam enige tijd afgesloten geweest. Verkeer moest omrijden via de Waterwijk. Een berger heeft de betrokken voertuigen meegenomen, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *