Kort nieuws

Schade bij ongeval Audioweg

Zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Audioweg. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15:20 uur. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing ter hoogte van de afrit van de Hogering naar de Audioweg. De politie en twee ambulance kwamen vervolgens ter plaatse. De ambulancedienst heeft de betrokkenen ter plekke gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Als gevolg van het ongeval was de Audioweg richting industrieterrein Gooisekant tijdelijk afgesloten. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Een berger heeft beide auto’s meegenomen.

Een gedachte over “Schade bij ongeval Audioweg

  • Hans de Zuidweg

    Vaak gevaarlijke situaties hier, omdat verkeer komend vanaf het benzinestation linksaf wil, terwijl verplichte rijrichting toch naar rechts is en dan keren bij de rotonde.. Oversteekplaats van rijbanen (ook komend vanaf Bastion hotel) is veel te klein. Lijkt erop dat deze aanrijding hier niets mee te maken heeft, maar toch…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *