Nieuws

Bestelwagen vast onder spoorviaduct in Almere Buiten

In het centrum van Almere Buiten is dinsdagmiddag een bestelwagen vast komen te zitten onder een spoorviaduct. Een berger heeft de wagen onder het viaduct vandaan getrokken. 

De bestuurder reed rond 16:00 uur zijn wagen klem onder het spoorviaduct van de Rio de Janeirostraat. Het leeg laten lopen van de banden bleek niet voldoende om de wagen onder het viaduct vandaan te krijgen. Een berger moest er aan te pas komen om de wagen uit het viaduct te trekken.

Het is niet de eerste keer dat onder dit viaduct een bestelwagen vast zit. Vorig jaar controleerde HV-Almere hoeveel speling er zit tussen de aangegeven hoogte en de daadwerkelijke hoogte van de spoorviaducten in Almere Buiten. Bij alle viaducten zit er een extra marge die varieert tussen de 10 en 20 centimeter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *