Nieuws

Twee gewonden bij ernstig ongeval op Hogering

Bij een ernstig ongeval op de Hogering zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt. Dat gebeurde rond 18:35 ter hoogte van de Botterweg.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op de kruising. Een van de voertuigen kwam hierdoor op zijn dak terecht. De bestuurder van de andere auto is na het ongeval gevlucht. De politie kon hem later op de nabijgelegen Beemsterweg aanhouden. De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers te bevrijden door onder andere de deuren te verwijderen. Een traumateam uit Amsterdam is per helikopter eveneens ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen.

Zowel de Botterweg als de Hogering richting de snelweg A6 zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Hollandsedreef. Verkeersongevallenanalisten van de politie zijn direct begonnen met het onderzoek naar de oorzaak. Zij worden daarbij geholpen door rechercheurs.

 

7 gedachten over “Twee gewonden bij ernstig ongeval op Hogering

 • Meteen na dit ongeluk kwamen er van alle kanten mensen hulp verlenen en melding te maken bij 112. De ene blokkeerde de weg om ruimte vrij te laten voor de hulpverlening en andere bekommerde zich om de slachtoffers en probeerde hun gerust te stellen. In mijn optiek werd er de juiste burgerhulpverlening/inzet gegevenen wil via deze weg deze mensen n compliment geven. Er toch maar te staan na best heftige ongeluk. Hier was geen sprake van weg kijkcultuur maar elkaar helpen.
  Enige minpunt was de motorrijder die het nodig vond om foto’s te maken en verder niks hoop dat hij trots is op zichzelf ( ik niet iig). Help of rij door.

  Beantwoorden
  • Ze rijden altijd volgad door rood daar

  • Wat gaaf om te lezen dat iedereen zijn steentje bij droeg.
   Mijn ouders zaten namelijk in het voertuig, dus wij zijn iedereen erg dankbaar voor alle hulp!

 • Ontzettend bedankt voor alle hulp van Brandweer, politie ambulancepersoneel en overige behulpzame burgers. Wij zijn ongelooflijk er goed van af gekomen:Mijn man gebroken schouder en hersenschudding en ik hersenschudding. Ongelooflijk als je de beelden ziet! Ieder nogmaals ontzettend bedankt voor de hulp!

  Beantwoorden
  • Wat fijn dat jullie niet veel meer letsel hebben opgelopen. Kleindochter (11) zag het vanaf de manege gebeuren en was er erg van onder de indruk. Ik kan haar nu vertellen dat de gevolgen voor jullie niet zo erg zijn als iedereen dacht. Beterschap en veel sterkte met het verwerken.

 • D.Rozeman

  Gefeliciteerd dat jullie er zo “goed”
  zijn afgekomen
  Het had heel anders kunnen zijn .
  Hoop dat jullie er geen trauma aan overhouden.
  Heel veel sterkte en groeten van de ouders van Anita Rozeman

  Beantwoorden
 • Wat hebben jullie geluk gehad zeg…het had heel anders kunnen aflopen !
  Ik hoop dat jullie de schrik snel weer een beetje te boven zijn,beterschap voor jullie allebei.
  Gelukkig waren de bescherm engeltjes op de juiste plaats en tijd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *