Kort nieuws

Politie houdt twee mannen aan voor zware mishandeling

In het onderzoek naar de zware mishandeling van een 27-jarige man uit Hillegom in het centrum van Almere op 3 augustus heeft de politie op 10 augustus twee verdachten aangehouden. Beide verdachten zijn afkomstig uit Almere. Zij zijn in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer liep in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 augustus samen met een vriend op de Bankierbaan. Zij kwamen vanaf een poolcentrum en waren op weg naar het station. Op de Koetsierbaan is de man tussen 01.30 en 02.10 uur mishandeld door twee mannen. Hierbij is hij onder ander gewond geraakt aan zijn hoofd. De man heeft aangifte gedaan. De politie is direct na de melding op 3 augustus een opsporingsonderzoek gestart en heeft onder meer omstanders gehoord en camerabeelden uitgekeken. Het voortvarend ingezette onderzoek in deze zaak heeft inmiddels tot de aanhouding van twee verdachten geleid.

Getuige van deze mishandeling?
Heeft u nog meer informatie over dit incident die het onderzoeksteam behulpzaam kan zijn? Bel dan met de politie 0900-8844.  Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook al zijn er verdachten aangehouden, als u getuige bent en u heeft de politie nog niet gesproken dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Dit is een persbericht van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *