Nieuws

Gewonde bij steekpartij Blekerstraat

Woensdagmiddag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in het centrum van Almere Stad. Hierbij is één persoon ernstig gewond geraakt.

De steekpartij heeft rond 13:50 uur plaatsgevonden bij de kruising van de Blekerstraat en de Wagenmakerbaan. De traumahelikopter uit Amsterdam is naar de Esplande gevlogen en daar geland. De ambulance is met het slachtoffer naar de Esplande gereden, waarna de arts is ingestapt. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd.

De politie heeft een burgernetbericht verspreid waarin men vraagt om uit te kijken naar 5 getinte jongens van ongeveer 16 jaar. De politiehelikopter vliegt ook in de omgeving om mee te zoeken naar de verdachten. De omgeving rondom het incident is afgezet voor onderzoek, onder andere de forensische specialisten van de politie zijn ter plaatse.

 

5 gedachten over “Gewonde bij steekpartij Blekerstraat

 • Hoe moeten we meehelpen met zoeken als het signalement zo vaag is? Getint, is dat Surinaams, Marokkaans, Eritrees? Wat hebben ze aan voor kleding?

  Beantwoorden
  • Hele goede vraag inderdaad. Politie geef meer informatie aub.

  • De politie heeft ook enkel privacy te bewaren, verder zou dit misschien van getuigen kunnen zijn, eventueel camera toezicht. De cameras bieden verder geen HD beeld aan..

 • Ik zit aangesloten bij burgernet, maar kreeg geen sms. Ik heb daarna wel een groepje zien lopen hier in Stedenwijk.

  Beantwoorden
 • Welke moet ik kiezen?

  Ik zie hier in Almere wel honderden getinte jongens van ong. 16

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *