Nieuws

Verongelukte motorrijder herdacht op plaats van ongeval

Familie, vrienden, kennissen hebben dinsdagavond de 34-jarige Prashanth herdacht. Prashanth, beter bekend als Pras, kwam maandagavond om het leven na een ernstig ongeval op de Spectrumdreef. Ondanks reanimatie en de langdurige inzet van hulpdienst overleed hij ter plekke. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk.

Pras was mede-oprichter van 036 Ready2Race en een bekend figuur in de Almeerse motor gemeenschap. Omdat hij geen uitvaartverzekering had is namens nabestaanden een crowdfundingsactie opgezet om hem een mooi afscheid te geven. Daar is op dit moment al 14.500 euro opgehaald, ruim boven het streefbedrag.

Na een oproep op social-media hebben dinsdagavond zo’n 150 mensen zich verzameld op de Kernplaats nabij het Zilverstrand. Onder begeleiding van de politie zijn de deelnemers via de A6 richting de plaats van het ongeval gereden. Aldaar werden onder andere bloemen gelegd en een minuut stilte gehouden.  Een aantal deelnemers nam op toepasselijke wijze afscheid met een burn-out.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *