Kort nieuws

Scooterrijder gewond bij ongeval Seizoenenbuurt

In de Seizoenenbuurt heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond.

Rond 20:30 uur kwamen op de kruising van de Januaristraat met het Tijdpad een auto en een snorscooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam daarbij ten val. Hij is met mogelijk been en rugletsel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Een gedachte over “Scooterrijder gewond bij ongeval Seizoenenbuurt

  • Het is voor ons automobilisten ook Russische roulette bij die oversteken. Je ziet helemaal niets foor extreem hoge groei heggen langs de fietspaden. Je moet er al op staan wil je kunnen kijken. Te zot. En ja dan scheurende scooters. Hier kon je op wachten. Zag dat er nu na weken eindelijk gesnoeid wordt. Blij zijn dat er maar 1 ongeval door is gekomen. Gemeente let daar eens een beetje op.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *