Nieuws

Buitenring lange tijd dicht na ongeval

De Buitenring in Almere is vandaag enkele uren dicht geweest vanwege een zwaar ongeval. Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de brug van de Lage Vaart net voor de afslag Tussenring. Toegesnelde hulpverleners hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Ook een traumateam uit Amsterdam kwam ter plaatste om specialistische medische ondersteuning te bieden. Bij het ongeval zijn zijn meerdere gewonden gevallen, waarvan zeker één met spoed is over gebracht naar het ziekenhuis

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeval is de Buitenring uren afgesloten geweest voor onderzoek. De hulpdiensten hadden in het begin moeite om met de voertuigen bij het ongeval te komen vanwege de file die achter het incident was ontstaan.

Een gedachte over “Buitenring lange tijd dicht na ongeval

  • Zal wel weer een standaard gevalletje zijn van : te hard rijden , geen afstand ,haast en nog eens haast en maling aan welk weertype dan ook ,kwam geloof ik met bakken uit de hemel toen .En net als alle andere wegen : ze denken dat ze alleen op de wereld zijn en mogen racen wanneer het hun uitkomt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *