Nieuws

Getuigen gezocht doorrijden na aanrijding 9-jarig meisje Lindengouw

Op donderdagochtend 20 juni is een 9-meisje aangereden op de Lindengouw in Almere.
Het meisje fietste rond 8.00 uur vanaf de Peppengouw de Lindengouw op toen ze werd aangereden door een grijze auto. Het meisje kwam hierbij ten val. De auto stopte een stukje verderop en reed vervolgens weer door.Het meisje bleef achter met lichte verwondingen en een kapotte fiets.

Doorrijden na het veroorzaken van een verkeersongeval is strafbaar. Wie een ongeluk veroorzaakt met  letsel en/of schade, dient zich te bekommeren over het slachtoffer en zijn of haar identiteit kenbaar te maken zodat eventuele schade verhaald kan worden.

De politie is daarom op zoek naar de bestuurder van de grijze auto en vraagt getuigen of mensen die meer informatie hebben, zich te melden via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, kan dit doen via MeldMisdaadAnoniem 0800 7000.

Dit is een persbericht van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *