Nieuws

Ravage na aanrijding tussen auto en meerdere geparkeerde auto’s

Dinsdagmiddag heeft een auto een enorme ravage aangericht aan verschillende auto’s en een bedrijfspand aan de Annie M.G. Schmidweg. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Kort na 16:30 uur reed de auto, over de Annie M.G. Schmidweg komend vanaf de Audioweg, bij een bocht rechtdoor de weg af. Als eerste reed de auto door een heg heen, om vervolgens tegen een geparkeerd busje te botsen, daarna reed de auto tegen een andere geparkeerde auto bij een bedrijfspand.

Het witte busje dat als eerste werd geraakt is door de klap volledig om zijn as gedraaid en ruim 10 meter verder tot stilstand gekomen. Het busje heeft ook nog een geparkeerde auto geschramd. De geparkeerde auto bij het bedrijf is door de botsing door de muur van het bedrijf heen gegaan. Een tweede geparkeerde auto bij het bedrijf werd tevens geraakt.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de veiligheid en stabiliteit van het bedrijfspand te controleren. Ook hebben de brandweerlieden de stroomtoevoer van de elektrische auto uitgeschakeld. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend of de oorzaak een technische of menselijke fout is. De schade aan de voertuigen en het bedrijfspand is enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *