Nieuws

Man overleden na mishandeling Markerkant

Op zondag 26 mei 2019 heeft er rond 10.30 uur een zware mishandeling plaatsgevonden aan de Markerkant 11 te Almere. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook zijn ze op zoek naar een specifieke getuige die heeft staan filmen.

Bij de mishandeling raakte een 38-jarige man zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden. De verdachte is direct na het incident gevlucht en nog niet aangehouden. De identiteit van deze man is bekend en op dit moment wordt er naar hem gezocht.

Specifieke getuige

Er zijn in dit onderzoek al een aantal getuigen gehoord. Toch komt de recherche graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over deze zware mishandeling. Verder zijn ze specifiek op zoek naar een blonde vrouw die het incident heeft staan filmen met haar mobiele telefoon. Het beeldmateriaal kan voor het onderzoek van groot belang zijn.

Uw tip!

Heeft u informatie of beeldmateriaal dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u informatie over de verblijfplaats van de verdachte? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *