Nieuws

UPDATE: Lesauto belandt tegen lantaarnpaal na botsing Hollandsedreef

UPDATE: Woensdagmiddag is een lesauto tegen een lantaarnpaal belandt na een aanrijding op de kruising van de Hollandsedreef en de Couperusweg. Een inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:00 uur. Op de kruising kwam het tot een botsing met een andere automobilist die de kruising op reed en de lesauto daarbij over het hoofd zag. De lesauto botste vervolgens op een lantaarnpaal, die op het middenstuk van de weg staat. Door de klap is het bovenste gedeelte van de lantaarnpaal gebroken en is er een deel van de lamp naar beneden gevallen.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op verwondingen. Ten minste één inzittende is naar het ziekenhuis gebracht. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto van de ongevalslocatie weg te slepen. Het overige verkeer ondervond enige hinder door het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *