Nieuws

Gewonde bij ongeval op de Cinemadreef

Vrijdagmiddag tegen half drie heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Cinemadreef. Hierbij is één gewonde gevallen.

Op de Cinemadreef ter hoogte van de Hollywoodlaan kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De ene auto is in de zijkant van de, over de Cinemadreef rechtdoor rijdende, auto gereden. Eén persoon raakte bekneld en moest met hulp van de brandweer uit de auto worden geknipt. De brandweer heeft twee zijdeuren en de middenstijl van de auto verwijderd om de inzittende te bevrijden. De inzittende(n) van de andere auto kon(den) er zelfstandig uitkomen.

Eén slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn total loss. De Cinemadreef is vanwege het ongeval tussen de Charly Chaplinweg en de Veluwedreef afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Een gedachte over “Gewonde bij ongeval op de Cinemadreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *