Kort nieuws

Getuigenoproep na straatroof in De Wierden

Dinsdagavond rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er een gewelddadige straatroof had plaatsgevonden op de Kornwierde in Almere Haven. Een 19-jarige jongeman is daar met geweld beroofd en zodanig belaagd dat de man letsel heeft opgelopen en een ziekenhuisbezoek noodzakelijk was. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De verdachten gingen er met meerdere goederen van de jongeman vandoor in een zwarte middelgrote auto. De politie ging na de melding direct ter plaatse en keek in de omgeving naar de daders uit, maar zij werden niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen met meer informatie over deze straatroof.

Signalement daders: 
Het gaat vermoedelijk om een groepje van vier donker getinte mannen en twee vrouwen die waarschijnlijk tussen de 16 en 19 jaar oud zijn. Een van de mannen was helemaal in het zwart gekleed en had een capuchon over het hoofd. Een van de twee vrouwen droeg het haar in een knotje.

Getuige? 
Hebt u dit gezien, er iets over gehoord of deze brute straatroof wellicht gefilmd? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *