Nieuws

Felle brand in woning Leger des Heils Spoordreef

Donderdagavond heeft een felle brand gewoed in een opvanghuis van het Leger des Heils aan de Spoordreef. De brand ontstond rond 22:45 uur op de derde verdieping van het pand.

Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een felle brand in een woonruimte waarop werd opgeschaald naar middelbrand. Alle aanwezigen moest het pand verlaten en werden in de stromende regen op de parkeerplaats opgevangen. De bewuste woning brandde volledig uit. De brand, die met de nodige rookontwikkeling gepaard ging, was in de wijde omgeving te ruiken. Een betrokkene is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het doen van een nacontrole op de verschillende verdiepingen en het ventileren van het pand. Nadat dit voltooid werd het pand weer vrijgegeven. Wat de oorzaak is geweest is op dit moment nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *