Kort nieuws

Drie scooters in brand tegen woonhuis Doetinchempad

Donderdagavond zijn er drie scooters uitgebrand in Stedenwijk. Ook het woonhuis, waar de scooters dichtbij stonden, is beschadigd geraakt.

De brand brak rond 21:45 uur uit. Aanvankelijk werden de hulpdiensten opgeroepen voor de scooters die in brand stonden. Al snel bleek dat de scooters dermate dichtbij de woning stonden dat de kans op overslag van het vuur naar de woning groot was. Hierom is er opgeschaald naar woningbrand.

Ter plaatse bleek dat de woning vol stond met rook. De bewoner(s) heeft / hebben tijdig de woning kunnen verlaten. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. De scooters zijn volledig uitgebrand, de woning heeft daarnaast ook schade opgelopen door de brand. De exacte oorzaak is niet bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft aan omstanders gevraagd of zij iets gezien of gehoord hebben van de oorzaak van het voorval.

Een gedachte over “Drie scooters in brand tegen woonhuis Doetinchempad

  • Wat een schande is, dat de hulpdiensten het Doetinchempad niet op konden rijden vanwege de fietspad paal die in het slot stond! Geen van de hulpdiensten, politie brandweer ambulance hadden een sleutel hiervan. Daarom moesten zij eerst te voet naar de brand. De brandweer heeft de paal moeten doorzagen.
    Het heeft allemaal langer geduurd dan nodig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *