Kort nieuws

Brand in woning Edestraat

Vrijdagavond is er brand ontstaan in een woning aan de Edestraat in Stedenwijk. Een bluspoging van een alerte buurtbewoner heeft erger voorkomen.

De brand ontstond rond 18:15 uur in de woning. De bewoners waren vlot buiten en alarmeerden de hulpdiensten. Een alerte buurtbewoner is ondertussen met onder andere een brandblusser naar binnen gegaan om het vuur te doven. Er was sprake van flinke rookontwikkeling.

De brandweer is vervolgens ter plaatse gekomen en heeft de brand helemaal uitgemaakt met blusschuim. Vervolgens hebben de brandweerlieden de woning geventileerd. Een ambulanceverpleegkundige heeft de bewoners en de buurtbewoner nagekeken op rookintoxicatie. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *