Nieuws

Brand in bedrijf op bedrijventerrein Poldervlak

Dinsdagavond is er brand ontstaan in een bedrijf op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten. Bij de brand raakte niemand gewond.

Rond 21:30 uur werd er melding gedaan van een brand in een bedrijf aan de Bakkenzuigerstraat. De brandweer was snel ter plaatse maar had de nodige moeite om in het pand te komen. Dit omdat alle ingangen op slot zaten. De brandweer heeft onder andere een gat in een deur moeten zagen om binnen te kunnen komen.

In het pand zou brand zijn ontstaan in een droogkast. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

View this post on Instagram

Vanavond zijn de 4132, 4134, 4151 en de OvD (4091) gealarmeerd voor een brand in een bedrijfspand. De melder gaf aan dat er rook vanaf het dak te zien is. Ter plaatse kwam er rook uit een afvoer op het dak. De hoogwerker heeft voor ons op het dak gekeken. De beide TS’en hebben zich toegang verschaft tot het pand. Wij hebben ons toegang verschaft door het inslaan van twee ramen en een deur die wij door midden hebben gezaagd. Er bleek brand te zijn achter in de grote opslagloods. Deze brand hebben wij geblust. Wij hebben een naverkenning gedaan. Salvage is tijdens het incident al gealarmeerd. De TS’en zijn ingerukt en hebben hun uitrukkleding en ademlucht gewisseld. De hoogwerker mocht vanaf de brand locatie direct door voor een PRIO 1 afhijsing bij een reanimatie. Voor deze reanimatie was de 4133 gealarmeerd. #brandweer #almere #flevoland #inzet #uitruk #brand #bedrijf #instaphoto #photo #foto #firefighter #feuerwehr #firedepartment #bomberos #vigilidelfuoco

A post shared by Fire24/7 (@fire247_) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *