Nieuws

YouTube-kanaal Fire24/7 groeit naar 50.000 abonnees

Het YouTube-kanaal Fire 24/7 heeft afgelopen paasweekend de 50.000 abonnees gehaald. Het kanaal heeft inmiddels meer dan 6 miljoen weergaven.

Almeerse brandweerlieden begonnen in januari 2017 met het kanaal. Inmiddels staan er bijna 150 video’s online en heeft het kanaal een groeiend aantal abonnees, de afgelopen dagen kwamen er dagelijks meer dan 700 abonnees bij. Met het YouTube-kanaal willen de brandweerlieden mensen meer laten zien van het brandweervak.

Op het kanaal zijn beelden te zien van verschillende hulpverleningsacties waarbij de brandweer betrokken is. Het gaat hierbij om uiteenlopende inzetten zoals woningbranden, ongevallen met beknelling, dieren in nood, maar bijvoorbeeld ook een noodlanding van een vliegtuig.

De beelden worden opgenomen met GoPro camera’s die de brandweerlieden bij zich dragen. Eerst waren alleen beelden te zien uit Almere maar daar zijn in de loop van de tijd meerdere kazernes in Flevoland aan toegevoegd. Een video van een woningbrand in Tussen de Vaarten werd het meeste bekeken: in totaal 600.000 kijkers hebben de video gezien.

Klik hier om het kanaal Fire 24/7 te bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *