Kort nieuws

Kleine brand in Meregaard kliniek Boomgaardweg

Bij GGZ kliniek de Meregaard aan de Boomgaardweg in Parkwijk is vrijdagnacht brand uitgebroken.

Dat gebeurde iets na middernacht. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand op de benedenverdieping, naar het zich laat aanzien in het plafond. De situatie was snel onder controle. Een ambulance heeft stand-by gestaan voor eventuele gewonden maar dat bleek niet het geval te zijn. De brandweer heeft zich ondertussen enige tijd beziggehouden met het doen van een nacontrole en het ventileren van het pand.

Schuurbrand

In de Delacroixstraat in Tussen de Vaarten is vrijdagmiddag rand uitgebroken in een schuurtje. Brand kon door toegesnelde buurtbewoners met tuinslangen grotendeels worden geblust. Brandweer heeft het bij aankomst verder overgenomen. Schuur en de inhoud raakte zwaar beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *