Nieuws

Gewonde na ongeval op Audioweg

Donderdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Audioweg. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 17:15 uur. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing ter hoogte van de in- en uitrit van het Bastion Hotel. De politie en een ambulance kwamen vervolgens ter plaatse. De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd op verwondingen. Eén van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens de hulpverlening heeft de politie twee rijstroken afgesloten van de Audioweg. Hierdoor waren het Bastion Hotel en het kinderdagverblijf tijdelijk niet toegankelijk. De politie heeft, vanwege de drukte tijdens de spits, het verkeer geregeld rond het ongeval. Een berger heeft beide auto’s meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *