Nieuws

Fietsenwinkel in Muziekwijk opnieuw overvallen

Maandagochtend rond 9 uur heeft er een overval plaatsgevonden in Muziekwijk. Dezelfde fietsenwinkel werd vijf weken geleden ook al overvallen.

Een fietsenwinkel in de Händelstraat is door 2 personen overvallen. Via Burgetnet vraagt de politie om hulp bij het zoeken van de overvallers. Ze droegen bivakmutsen en waren in het zwart gekleed. Eén persoon droeg een witte tas.

De politie is ter plaatse voor buurtonderzoek en de forensische opsporing is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek. Bij de overval raakte niemand gewond en is er geen buit gemaakt. Op 9 maart werd dezelfde winkel ook al overvallen. De eigenaar raakte toen gewond.

5 gedachten over “Fietsenwinkel in Muziekwijk opnieuw overvallen

  • Je moer ja dat is wie die overval heeft gepleegd. Leer eerst nederlands schrijven en dan pas oordelen als je het zeker weet. Niet zomaar onzin op het internet zetten, omdat je veilig achter een scherm. Door zulke mensen als jij zorg je ervoor dat er geen samenleving meer is.

 • Een lelijke migrant

  Dat waren vast weer de diversiteits-apothekers die Nederland zo hard nodig heeft .
  Maar na hun daad kunnen ze overdag weer lekker uitslapen en wachten tot de uitkering weer wordt overgemaakt.
  Almere is hard op weg om de tweede BIJLMER te worden… sterker nog, die transformatie is al bijna VOLTOOID!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *