Kort nieuws

Buitenhoutsedreef half uur dicht na aanrijding

Op de Buitenhoutsedreef heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Niemand raakte gewond.

Rond 14:20 uur kwamen op de kruising met de Zonnebloemweg twee auto’s met elkaar in botsing. De betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval was de Buitenhoutsedreef richting het centrum enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de naastgelegen Cyclaamstraat. Een berger heeft beide auto’s weggesleept waarna de weg rond 15:00 uur weer werd vrijgegeven.

Let op! Werkzaamheden
Vanaf zaterdagavond 18:00 is de Buitenhoutsedreef afgesloten, inclusief de rotonde bij de Evenaar. Dit vanwege wegwerkzaamheden. De weg gaat naar verwachting dinsdagavond 9 april rond 18.00 uur weer open. Gemeente Almere heeft gele borden neergezet met daarop de omleidingsroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *