Nieuws

Tijdelijk geen busverkeer in Haven door gaslek

Dinsdagmiddag is er een gaslek ontstaan tijdens werkzaamheden bij bushalte De Marken in Haven. Door de gaslekkage is er een uur lang geen busverkeer mogelijk geweest in Almere Haven. Ook zijn er een aantal woningen ontruimd.

Kort na 15:00 uur werd de gasleiding geraakt bij werkzaamheden ter hoogte van bushalte De Marken. Men was bezig met het plaatsen van houten palen. De brandweer en Liander zijn vervolgens ter plaatse gekomen om de lekkage op een veilige manier te dichten. Vanwege de lekkage is de omgeving van de bushalte afgezet en mag het busverkeer niet passeren. De brandweer laat weten dat ook een aantal woningen in de omgeving tijdelijk zijn ontruimd.

Rond 16:00 uur was het gevaar geweken en zijn de afzettingen weggehaald. Het busverkeer is weer hervat en de omwonenden konden terug naar hun woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *