Kort nieuws

Gewonde na aanrijding Polderdreef

Op de Polderdreef is een persoon gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s. De vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag rond half drie op de kruising met de A. Boekenweg, voor het Oostvaarderscollege. Een auto die op de Polderdreef richting het centrum van Almere Buiten reed werd aangereden door een voertuig dat vanaf de Wipmolenweg de dreef op reed. Waarom de bestuurder de andere auto over het hoofd heeft gezien wordt onderzocht.

De brandweer heeft beide auto’s veilig gesteld. Van een van de voertuigen bleef de claxon klinken. De brandweer heeft deze uitgeschakeld. Alle inzittenden zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. Een passagier van een van de auto’s moest voor nadere controle mee naar het ziekenhuis.

De Polderdreef was door het ongeval enige tijd afgesloten tussen de A. Boekenweg en de Sportlaan. Personeel van het Oostvaarderscollege heeft geholpen met het verlenen van eerste hulp en het regelen van het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *