Nieuws

Brand op zolder van woning Swingstraat

In een woning aan de Swingstraat in Danswijk is zaterdagmiddag brand onstaan.

Dat gebeurde iets na 16:15 uur op de zolder van een hoekwoning. De oorzaak bleek een computer die in brand was gevlogen. Een bewoner heeft een eerste bluspoging gedaan waarna de toegesnelde brandweer zowel van binnen als van buiten de brand verder heeft geblust.

Een bewoner is enige tijd in de ambulance behandeld vanwege rookinhalatie maar keerde daarna op eigen verzoek weer huiswaarts. Stichting Salvage is ingeschakeld voor verdere hulp voor de bewoners.

2 gedachten over “Brand op zolder van woning Swingstraat

 • Ik woon in die straat ik hoop niet dat het ook bij mij gebeurt

  Beantwoorden
 • Als eigenaar van het huis wil ik de Brandweer net als de rest van de hulpverleners zoals Politie en ambulance personeel bedanken dat ze zo snel bij ons waren en zo professioneel en vriendelijk waren naar ons toe.
  Omdat het persoonlijk lastig wordt om een ieder te bedanken, wil ik hierbij mijn “onze” Dank achterlaten voor iedereen die bij betrokken was op de dag.
  Mijn Dank is groot,
  Iedereen Bedankt en het allerbeste voor jullie allemaal.
  Mario Assuncao.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *