Kort nieuws

Veel schade na botsing op Waterlandseweg

Op de Waterlandseweg heeft zondagmiddag rond 13.30 uur een kettingbotsing plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde vlak voor de verkeerslichten op de rijbaan richting de Vogelweg. Er waren in totaal drie auto’s betrokken. Door de botsing raakte de middelste auto, een Audi Sedan uit 1987, total-loss. De andere voertuigen kwamen er met minder schade vanaf. Een toegesnelde ambulance heeft alle betrokkenen gecontroleerd op verwondingen maar voor zover bekend raakte niemand gewond. De inzet van de gealarmeerde brandweer bleek niet nodig te zijn.

Daarnaast heeft de politie ook een blaastest afgenomen. Nadat een berger alle voertuigen had meegenomen en de rijbaan schoon was gemaakt kon de weer worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *