Gewapende overval op fastfoodrestaurant DoeMere

Op fastfoodrestaurant KFC heeft maandag rond 23:30 uur een gewapende overval plaatsgevonden. De aanwezige medewerkers werden bedreigd door zes overvallers. Er raakte niemand gewond. 

Op maandagavond 28 januari rond 23.30 uur kwamen 6 mensen de het restaurant binnen. Een aantal van hen snelden zich richting de kassa’s. Er was veel geschreeuw in de zaak en de medewerkers werden bedreigd om de kassa’s te openen. Verdachten bedreigden het personeel met wapens, waaronder een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een vermoedelijk steekwapen.

Even later verlieten de verdachten de zaak met een nog onbekend geldbedrag. Zij reden weg op ten minste 2 scooters vanaf de Torontoweg richting Almere centrum.

De politie zoekt getuigen van deze gewelddadige overval 

Er zijn 6 verdachten, Zij droegen donkere kleding, waaronder een donkere jas en een bivakmuts. De personen hadden een normaal postuur met licht tot donker getinte huidskleur. Zij waren vermoedelijk tussen de 16 en 22 jaar oud. Eén verdachte droeg een rechthoekige gele tas.

Getuigen

De politie doet onderzoek naar deze overval op de horecagelegenheid aan de Torontoweg in Almere. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien op 28 januari dat mogelijk verband houdt met de overval? Of heeft u meer informatie? Neem dan contact met de politie op 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

3 gedachten over “Gewapende overval op fastfoodrestaurant DoeMere

 • 29 januari 2019 om 16:12
  Permalink

  Hoop dat ze die gasten snel vinden. Het is toch niet te geloven dat je tegenwoordig met angst en beven in een winkel , horecagelegenheid of tankstation moet staan. Elke dag hopen dag je levend thuis komt. Wat zit er nu uiteindelijk in die kassa’s, weinig en delen door 6. Ik mag hopen dat er eens een werkkamp komt voor dit soort tuig.

  Beantwoorden
  • 1 februari 2019 om 12:53
   Permalink

   ik denk 30 euro de man hahaha

 • 13 maart 2019 om 04:07
  Permalink

  De jongen met het vuurwapen is de zelfde jongen van de steekpartij in de foodpassage herken ze loopje gelijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *