Nieuws

Duikers redden te water geraakte automobiliste bij Tussenring

Een automobiliste is woensdagochtend rond 11:30 te water geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Tussenring.

De bestuurster reed op de Vrijheidsdreef richting de Tussenring toen zij door nog onbekende oorzaak bij de kruising rechtdoor reed en in de Lage Vaart terecht kwam. Enkele omstanders en een toegesnelde politieagent sprongen direct het water in maar moesten de reddingspoging uiteindelijk staken. Na aankomst van duikers van de brandweer zijn zij direct het water in gegaan. Al snel kon de auto worden gelokaliseerd en de bestuurster uit het voertuig worden gehaald.
Eenmaal op de kant is direct gestart met reanimatie door gereedstaand ambulancepersoneel. Een arts van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam heeft daarbij geassisteerd. Het slachtoffer is korte tijd later onder begeleiding van de arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet verder onderzoek naar hoe het ongeluk heeft plaatsgevonden. Vanwege de inzet van de hulpdiensten is de Tussenring enige tijd afgesloten geweest. Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen om de auto uit het water halen.

21 gedachten over “Duikers redden te water geraakte automobiliste bij Tussenring

 • Als eerste ben ik erg blij dat de vrouw gered is,maar voordat de politie ter plaatste was zijn er 2 burgers het water in gegaan,en dat mag zeker niet vergeten worden,die zijn behoorlijk in paniek geraakt omdat ze de auto niet open kregen.
  Ik hoopte ook te kunnen helpen maar heb wat omstanders kunnen ondersteunen.

  Beantwoorden
  • Ja mam, ben trots op je.

  • Ondersteunen is ook hulp, goed gedaan.

  • Dat is zeker waar ! Ik ben het water in gesprongen (bruin meisje). Naast het feit dat me handen en armen open liggen gaat het goed met mij. Dat die mevrouw uit het water is gehaald en uiteindelijk met hartslag de ambu in is gegaan, geeft mij toch wat rust. Dankjewel voor alles. Gr Kimberley

 • Maar hoe is het nu met de vrouw en met de 2 burgers die te water zijn gegaan alles goed met hun .

  Beantwoorden
 • Ondersteunen is ook hulp verlenen maar hoe is het nu met de 2 burgers die te water zijn gegaan.

  Beantwoorden
 • Dat is zeker waar ! Ik ben het water in gesprongen (bruin meisje). Naast het feit dat me handen en armen open liggen gaat het goed met mij. Dat die mevrouw uit het water is gehaald en uiteindelijk met hartslag de ambu in is gegaan, geeft mij toch wat rust. Dankjewel voor alles. Gr Kimberley

  Beantwoorden
  • Diepe buiging voor jou en alle andere mensen die geholpen hebben Kimberley. Ik hoop dat je snel herstelt en dat je het een plekje kan geven want het zal heftig geweest zijn.

  • Burgemeester, ik ga ga ervan uit dat de 2 mensen die het water ingesprongen zijn een bos bloemen verdienen.

  • Kimberly, ik ben de andere persoon die het water in is gesprongen… ik wil alle omstanders bedanken voor hun steun en hulp. Maar jou in het bijzonder dat je de moed had om achter mij aan te springen!!!! We waren machteloos maar hebben gedaan wat we konden. Ik kon je daar niet meer persoonlijk bedanken maar fijn dat ik het nog via deze weg kan doen. Ik hoop zo van harte dat die vrouw het goed maakt en dit kan navertellen… gr. Mounir

  • Hoi Kimberley, ik vond het een hele moedige daad van je!!! Ik ben degene die ook het water in dook. We hebben gedaan wat we konden, verder stonden we machteloos!! Ik heb je helaas daar niet in persoon kunnen bedanken maar ben blij dat het via deze weg alsnog kan. Ook wil ik alle omstanders en natuurlijk de hulpdiensten bedanken voor hun steun!! Ik hoop zo van harte dat deze vrouw dit kan navertellen in goede gezondheid!! Groet, Mounir

 • Diepe buiging voor jou en alle andere mensen die geholpen hebben Kimberley. Ik hoop dat je snel herstelt en dat je het een plekje kan geven want het zal heftig geweest zijn.

  Beantwoorden
 • Ik wil ook aan de gene zeggen die gestopt zijn om te helpen of mensen te ondersteunen of het water in zijn gesprongen, super goed gedaan en ook van mij een diepe oprechte buiging

  Beantwoorden
 • Respect voor alle mensen die geholpen hebben en Kimberley hoop dat je snel herstelt en dat je het idd een plekje kan geven.

  Beantwoorden
 • Schoon dochter

  Beste mensen

  Ik ben de schoondochter van de te water gegaan auto in de lage vaart. Ik en mijn man willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie hulp en het er achter aan springen om mijn schoon moeder te helpen. Ze ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

  Heel erg bedankt
  X schoondochter

  Beantwoorden
  • Heel veel sterkte en ik hoop dat ze er goed vanaf komt!!!!
   Gr. Mounir

  • Oh wat ik ben ik blij met het nieuws ,ik hoop echt van harte dat je schoonmoeder er bovenop komt.
   Heel veel sterkte toegewenst.
   ( ik was erbij vlak nadat t gebeurt was )
   Gr.Jolanda

 • P.C. Aalsters

  Iedereen die actief of niet aanwezig waren onze hartelijke dank voor u inzet.
  Mijn vrouw is 13 dagen naar het ongeval alsnog overleden dinsdag avond om 21.00i in het amc.
  De verpleging en doctoren hebben gedaan wat ze in hun macht hadden maar mocht niet baten.
  Nogmaals onze dank aan iedereennamens de gehele familie.

  Beantwoorden
  • Heel veel sterkte met dit verdrietige verlies voor jou en je kinderen en de rest van de familie.

   Wendy, Dennis, Iris

 • Heel veel sterkte met het verlies ,ik was erbij en denk er nog steeds elke dag aan.
  Gelukkig heeft uw vrouw niks gemerkt dat ze te water was geraakt.
  Nogmaals veel sterkte en voor de familie.

  Gr Jolanda

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *