Nieuws

Auto brandt volledig uit Stedenwijk

In de Naardenstraat in Stedenwijk is in de nacht van maandag op dinsdag een auto in vlammen opgegaan. Voorafgaand aan de brand zou er sprake zijn van een explosie.

Rond 03.00 uur ontstond er brand in een auto, die geparkeerd stond in de Naardenstraat. Een getuige meldt dat voor de brand een explosie te horen was. Vanwege de explosie zijn de hulpverleners extra voorzichtig geweest, zo hadden agenten zware vesten aan ter plaatste en stond er een ambulance stand-by.

De brandweer heeft de brand met blusschuim geblust. Vanwege de langdurige inzet heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’ en hebben zij water gewonnen uit een brandkraan. Een raam van een woning is door de klap beschadigd. Twee containers, die in de voortuin van de woning stonden, smolten door de hitte van het vuur.

Vermoedelijk is vuurwerk de oorzaak geweest. De politie zal hier verder onderzoek naar doen. Rond 04:30 uur kon de brandweer retour kazerne.

3 gedachten over “Auto brandt volledig uit Stedenwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *