Kort nieuws

Straatroof in Haven; verdachte aangehouden

Op dinsdag 20 november werd een jongen beroofd op straat in Almere Haven. Vlak hierna werd een verdachte aangehouden.

Rond 19.30 uur kwam een melding van een straatroof aan de Buitenhof in Almere Haven. Spullen van het slachtoffer waren onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen afgepakt. Agenten gingen erheen en kregen via de meldkamer het signalement van de twee daders door. Niet lang daarna werd een jongen gezien die aan één van de signalementen voldeed. Hij werd staande gehouden en gecontroleerd. Het bleek dat hij de gestolen spullen van het slachtoffer bij zich had.

De 16-jarige jongen uit Almere werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De tweede verdachte is nog niet aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *