Kort nieuws

Schietincident Seizoenenbuurt opnieuw in Opsporing Verzocht; 10 tips

De uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond heeft 10 tips opgeleverd in het onderzoek naar de beschieting van een woning in de Maandagstraat in Almere.

Die zaterdagavond 31 maart zagen de bewoners rond 18.50 uur twee onbekende jongens voor hun huis staan. Plotseling werd er meerdere keren geschoten. Niemand raakte gewond, wel liep het huis schade op. De twee jongens reden weg in de richting van de Dinsdagstraat op een vermoedelijk blauwe scooter. Na de uitzending van Opsporing Verzocht van 24 april kwamen er meerdere tips binnen over de gebruikte scooter. Ook werd er anoniem informatie met de recherche gedeeld. Het onderzoek is in volle gang en deze keer heeft de recherche specifieke vragen over de kleding van de verdachten. Ook worden er verbeterde camerabeelden getoond.

Camerabeelden

Van de beschieting zijn camerabeelden. Hierop zijn de twee jongens te zien. Ook het schieten is te zien en te horen. Informatie over deze zaak kan gedeeld worden via de opsporingstiplijn 0800-6070, anoniem via 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *